Er leuk uitzien willen we allemaal. Helemaal fijn is het als het weinig kost. Het customizen van een oud t-shirt is dan ook één van de makkelijkste manieren om de perfecte outfit te creëren voor dat festival, die verjaardag of die koffieafspraak. Online zijn er genoeg DIY’s – Do It Yourself – te vinden, die genoeg inspiratie opleveren voor een middag flink knutselen. Hieronder vind je vijf voorbeelden van verschillende t-shirt ontwerpen, maar op Youtube zijn er natuurlijk nog veel meer te vinden. Dus pak dat t-shirt, die schaar en ga aan de slag!

Het festival shirt

De start van het nieuwe jaar betekent weer een nieuw jaar vol met festiviteiten. Vooral in het voorjaar en de zomer zijn er veel feestjes met goede muziek, gezellige mensen en lekker eten en drinken. Op deze festivals is het naast genieten ook belangrijk dat je er festival proof uitziet. Met deze DIY van blogger Beautylab ben jij er helemaal klaar voor!

De shredded tee

Helemaal hip zijn de shredded tee’s, oftewel het spinnenweb t-shirt. Veel grote merken hebben ze in de schappen liggen en dit t-shirt is the hottest thing in town. Voor een shredded tee betaal je dan ook al snel honderd euro in de winkel. Als je dat toch een beetje veel vindt voor een t-shirt dat eruit ziet alsof het is aangevreten door motten, dan is er gelukkig deze DIY waarmee je hem zelf kan maken. Let op! Zorg dat de gescheurde delen wel op de goede plekken zitten.

Het vlinder shirt

Dit shirt is perfect voor een avond uit of een zonnige zomerdag. Veel vrouwen voelen zich niet helemaal op hun gemak bij de crop tops, die nu het straatbeeld beheersen. Een stuk minder spannend, maar minstens even mooi, is het laten zien van een stukje rug. Met dit vlinder t-shirt ben je sexy, zonder dat je teveel huid laat zien.

photoas

Het vlinder t-shirt

Quote it!

Ook veel te zien op straat zijn t-shirts en truien met een pakkende tekst. Ontzettend leuk, áls je de tekst vindt die je graag wilt dragen. Vooral voor vrouwen boven de 18 is dit nog al eens een uitdaging. Met een beetje creativiteit maak je deze hippe look gelukkig makkelijk zelf. Het enige dat je nodig hebt is een sjabloon en verf. Quote it!

Het borstzakje

Een ludieke manier om een simpel t-shirt een leuke twist te geven is door er een borstzakje op te naaien. Het liefst met een print die contrasteert met het shirt. Super simpel en vooral voor mannen en kinderen een goede vondst! En ook fijn: het maken van dit borstzakje kost je maar vijf minuten!

Five-Minute-DIY-pocket-tee-tutorial_thumb

Tags: